Catrice Steel My Heart

Catrice Steel My Heart

Честит декември, момичета! Не знам дали и при вас е така, но аз вече предвкусвам приближаващите празници и студените зимни дни. Обожавам аромата на портокали и канела и вкуса на греяното вино. Е, и една камина не бих отказала, за да е пълна картинката, но няма.. Така или иначе, с всеки изминал ден настроението ми става все по-празнично и нямам търпение да дойде време за украсяване на елхата и размяна на подаръци :)

След един тотално безплоден за блога месец ноември, откривам новия месец с - каква изненада! - лак за нокти. Steel My Heart, както подсказва и името му, е с особен релефен завършек, напомнящ стоманено покритие, или т. нар. Brushed Metal Effect. Матов е, но същевременно е пълен с частици, които отразяват светлината във всевъзможни цветове. Изключително ефектен лак, който с удоволствие нося често. Catrice предлагат още един подобен, но в светлосиво - Steel My Soul, който обаче в шишето не ме впечатли достатъчно, че да грабна и него. Въпреки това напоследък се замислям и за него, след като на няколко пъти гледах снимките в блога на Red Frog..

Steel My Heart се нанася относително лесно с плоската си четка, като за добро покритие са достатъчни два слоя. За съжаление обаче ми се струва, че подобно на кракълите се сгъстява бързо и постепенно губи качествата си след няколко нанасяния. Както се вижда и на снимките, на няколко пръста ми направи балони, а на следващата вечер част от лака на един нокът се напука и излющи. Докато беше нов нямах подобен проблем, като ползваната база е една и съща. Надявам се все пак да е било случайност, ще актуализирам публикацията, когато го сложа отново.

Catrice Steel My Heart

За да не се изгуби ефектът, нямаше как да сложа бързосъхнещ топ лак и вместо това ползвах изсушаващите капки на Essence, но отне около час, преди да мога спокойно да си ползвам ръцете. На хубав топ лесно се свиква.. Свалянето не е проблем, нужно е само да се дадат няколко секунди на лакочистителя да разтвори добре, за да избегнем търкането и съответно издраскването на нокътната плочка.

Още снимки - по-нататък в публикацията :)

Catrice Steel My Heart

Catrice Steel My Heart

Catrice Steel My Heart

Catrice Steel My Heart

Catrice Steel My Heart

Catrice Steel My Heart

Catrice Steel My Heart

Catrice Steel My Heart

А вие имате ли някой от "Крадците" и как ги намирате?

Коментари

  1. I've nominated you for the Liebster award!!!Get more info here:
    http://redpolishorbadpolish.blogspot.com/2012/12/liebster-award-nominations-on-road.html

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей, избрах блога ти за наградата Blog Your Heart Out. Честито! Може да видиш подробности в моя блог: http://kati-kz.blogspot.com/2012/12/blog-your-heart-out.html

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Благодаря ти за коментара! Мнението ти ми позволява да подобрявам себе си, дейностите си и съдържанието, което публикувам, а желанието ти да го споделиш ми носи безкрайна радост!